Alle geuren zijn genummerd volgens de bekende lijst van de FM GROUP, dus bestel vandaag nog je favoriete damesgeur en je hebt hem nog deze week in huis!
Gebruik de zoekfunctie om uw favoriete geur te vinden.


Wat is nu fijner dan een geur die bij je karakter past?

Parfum Pleasure trakteert je op een ruime collectie FM parfum voor dames die hun persoonlijkheid durven tonen. Wij hebben zowel dromerige parfums met bloemrijke aroma’s als oosterse luchtjes met een vleugje sensualiteit. De verfrissende topnoten van de diverse parfums zijn een vreugde om te dragen!

 

Parfum dames nieuw

Word je enthousiast van vers ontdekte geursensaties? Bij Parfum Pleasure vind je gemakkelijk een parfum voor dames dat nieuw op de markt is geïntroduceerd. Als er een nieuwe Chanel of Tom Ford in omloop komt, is onze webshop één van de eerste adressen waar je de goedkopere versie ervan kunt vinden. Wil je een verrassing cadeau doen aan een goede vriend of je partner? Een geschikt parfum voor heren vind je eenvoudig in onze webshop. Ook om make up te kopen ben je bij ons aan het juiste adres!

Parfum dames 

Ben je op zoek naar een scherp geprijsd parfum voor dames ?
Parfum Pleasure zorgt altijd voor een snelle levering. Wij zorgen voor een snelle levering van de door jou bestelde parfums en producten voor huidverzorging. Ontdek eenvoudig de vele voordelen van onze online parfumwinkel!


Parfum Pleasure Nielingen 85 6566 KJ Millingen aan de Rijn T: 06-10505902 e-mail: bianca@parfumpleasure.nl IBAN: NL64ABNA0837162564 BIC: ABNANL2A Alle rechten voorbehouden | www.parfumpleasure.nl
 
GEURSTOKJES HOME RITUAL PURE 900 NU SLECHTS € 27,85
Geinspireerd op Tom Ford - Lost Cherry
Home rituele geur is een unieke combinatie van kostbare geurcomposities en stijlvol ontwerp. Ze zullen u in staat stellen om een uitzonderlijk geurend huis te hebben dat je zintuigen koestert en je meeneemt naar de magische wereld die ruikt naar perfectie.
Verfijnde geurcomposities vullen jouw kamer
Met een unieke, langdurige geur
Elegant design
Duurzaam – tot 70 dagen
Klik hier om direkt te bestellen