De leukste haar accessoires vindt je bij Jamibi.nl

Ben je op zoek naar leuke en betaalbare haar accessoires voor jouw kleine prinses ? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van haarclipjes, haarbanden, krullenclips en nog veel meer leuke haar accessoires.

Voor iedere gelegenheid een haar accessoire.
Bij ons vind je feestelijke haaraccessoires, mooie haaraccessoires, haar elastieken - ibiza bandjes en haaraccessoires met een thema zoals kerst - sinterklaas - haloween enz.

Flatbacks en Buttons
Onze flatback buttons zijn 25 mm en hebben een platte achterkant van metaal waardoor je ze makkelijk kunt lijmen op allerlei produkten.
Daarnaast is het ook mogelijk om alle flatback ontwerpen die in de webwinkel staan te bestellen als button en sleutelhanger.
Het is ook mogelijk om 2 gespiegelde flatbacks te ontvangen. Je ontvangt dan 1 flatback die links te dragen is en 1 die rechts te dragen is.

Je kunt de flatback buttons gebruiken ter versiering van je haarspeldjes, haarbanden, armbandjes, broches, decoratie, sieraden en nog veel en veel meer.Parfum Pleasure Nielingen 85 6566 KJ Millingen aan de Rijn T: 06-10505902 e-mail: bianca@parfumpleasure.nl KvK nr.: 68718519 BTW nr.: NL163767208.B03 IBAN: NL08INGB0007793147 BIC: INGBNL2A Alle rechten voorbehouden | www.parfumpleasure.nl