Wat is FM parfum precies?

FM Parfums zijn parfums met een zeer hoge kwaliteit, maar zonder dure flesjes of verpakkingen. De geuren (geurconcentraten) worden ingekocht bij dezelfde fabrieken waar ook de bekende merken inkopen. Omdat een geur niet te patenteren is, heeft de FM Group de mogelijkheid om dezelfde geuren in te kopen als alle andere bedrijven. De parfums van FM hebben geen naam, maar een nummer. Daarnaast zit elke geur in hetzelfe flesje.Parfum kopen in onze Online-Shop - Als finishing touch voor een onvergetelijke indruk

Parfum geuren behoren tot de meest zinnenprikkelende dingen van het leven. Ze wekken emoties op en beïnvloeden onze stemming. Wanneer u met veel zorg en aandacht een modieuze look heeft samengesteld, kan een goed gekozen parfum of Eau de Toilette datgene zijn waarmee u uw verschijning compleet maakt en echt een indruk achterlaat. Of u nu een heerlijke geur zoekt voor een avondje uit, of een milder luchtje voor op uw werk, voor elke gelegenheid is er wel een passende geur te vinden in de online shop van Parfum Pleasure.

Parfums voor speciale gelegenheden of dagelijks gebruik.

Tegenwoordig zijn verschillende merken constant op zoek naar nieuwe geuren om alle typen mensen van dienst te zijn met een geur die aansluit bij hun smaak en persoonlijkheid. Een sportief persoon zoekt vaak naar een parfum die goed aansluit bij actieve bezigheden in de frisse buitenlucht of in de sportzaal. Mensen met een representatieve functie in het bedrijfsleven hebben vaak weer andere voorkeuren als het bijvoorbeeld om een geur voor op hun werk gaat. Een absolute favoriet bij de mannen zijn de geuren van Hugo Boss, Armani en Tom Ford. Tijdens een avondje uit, een premièrevoorstelling of een andere speciale gelegenheid kunnen wat krachtigere parfums vaak de juiste snaar raken. In de online shop van Parfum Pleasure vindt u voor iedere gelegenheid een passende geur.

Het verschil tussen Eau de Toilette en Eau de Parfum

Het is u vast al eens opgevallen bij aankoop van een nieuw parfum: van veel geuren is zowel een Eau de Parfum als een Eau de Toilette verkrijgbaar. Het verschil tussen beide is de intensiteit en de mate waarin de geuressence geconcentreerd is. Parfum bevat de hoogste concentratie. Deze variant komt minder vaak voor en is door de hoge concentratie essence verkrijgbaar in een zeer kleine hoeveelheid.

Een echt Parfum is kostbaarder, maar blijft de hele dag sterk aanwezig. Eau de Parfum heeft opvolgend de hoogste geurconcentratie. Daarna volgt de Eau de Toilette, dit is een minder intense variant. Deze vervliegt wat sneller en kan gedurende de dag prima opnieuw aangebracht worden. Welke u kiest ligt aan uw persoonlijke voorkeur. Houdt u van een krachtig parfum die de hele dag aanwezig blijft? Kies dan voor Parfum of Eau de Parfum. Vindt u het prettig als de geur wat luchtiger is op uw huid? Dan is een Eau de Toilette meer geschikt.

Parfum online kopen bij Parfum Pleasure - Onderstreep uw persoonlijkheid met parfum

Parfum: Omdat een geur heel persoonlijk is en echt een deel van onze identiteit kan worden, bestaat er tegenwoordig een breed aanbod aan geuren voor dames en heren met uiteenlopende smaken. Bij de aankoop van een geur is het belangrijk dat deze goed bij u past. Een parfum kan op uw huid namelijk anders ruiken dan bij iemand anders.

Bij de online shop van Parfum Pleasure kunt u een keuze maken uit een ruim assortiment waarmee u uw individualiteit en uw lifestyle extra onderstreept. Wij bieden u graag de beste service. Daarom wordt uw bestelling wanneer u deze op werkdagen voor 20:00 uur besteld, de volgende dag verzonden. Bovendien ontvangt u bij elke bestelling een gratis sample.


Parfum Pleasure Nielingen 85 6566 KJ Millingen aan de Rijn T: 06-10505902 e-mail: bianca@parfumpleasure.nl IBAN: NL64ABNA0837162564 BIC: ABNANL2A Alle rechten voorbehouden | www.parfumpleasure.nl
 
GEURSTOKJES HOME RITUAL PURE 900 NU SLECHTS € 27,85
Geinspireerd op Tom Ford - Lost Cherry
Home rituele geur is een unieke combinatie van kostbare geurcomposities en stijlvol ontwerp. Ze zullen u in staat stellen om een uitzonderlijk geurend huis te hebben dat je zintuigen koestert en je meeneemt naar de magische wereld die ruikt naar perfectie.
Verfijnde geurcomposities vullen jouw kamer
Met een unieke, langdurige geur
Elegant design
Duurzaam – tot 70 dagen
Klik hier om direkt te bestellen